Pro TV pregăteşte în 2019 un alt format al emisiunii "Ferma vedetelor", reality show-ul "Ferma", filmat în munţii României şi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nouă femei şi nouă bărbaţi vor fi duşi într-o zonă izolată din munţii României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivaţi de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenţi trebuie să supravieţuiască provocărilor şi condiţiilor extreme. 

Acest sezon va intensifica experienţa concurenţilor şi a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense şi al provocărilor cu care se vor confrunta.

Cei 18 concurenţi provin din medii sociale diferite şi au varii profesii, personalităţi puternice şi sunt pe cale să-şi testeze propriile limitele.

Mihaela Rădulescu revine în calitate de gazdă a unui show care îmbină două dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea şi aventura.

"Revin şi nu oricum, ci într-un loc total neaşteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aştept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoţionant, exact combinaţia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viaţă", a spus Mihaela Rădulescu despre "Ferma".

Cristian Bozgan a stat până acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experienţă militară extinsă, în varii sisteme din România şi străinătate, şi este specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme. Ştie toate strategiile pentru a supravieţui în orice mediu, inclusiv păduri. 

"Toată viaţa m-am antrenat cu persoane puternice şi am învăţat sute de oameni despre tehnicile de supravieţuire în condiţii extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni şi personalităţi diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condiţiile grele de iarnă. Le voi fi mentor şi, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile şi mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura sau pe mine!", a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în "Ferma".

Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de Pro TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunţate ulterior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.