O maşină a căzut în Dunăre, în zona localităţii Sviniţa din judeţul Mehedinţi, iar victima ar fi o femeie de 33 de ani care s-ar fi aflat la volanul autoturismului. Scafandri, poliţişti de frontieră şi pompieri au început operaţiunea de căutare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, maşina a plonjat în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapete.

Detaşamentul de Pompieri Orşova intervine pentru scoaterea autoturismului căzut în fluviul Dunărea, în zona viaductului. De asemenea, scafandri au început căutarea victimei.

La volanul autoturismului s-ar fi aflat o femeie de 33 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin). Sora acesteia s-a prezentat, luni, la Poliţia Orşova şi a declarat că ultima dată a vorbit cu sora ei duminică seara, în jurul orei 20.00.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat, luni seară, că scafandrii au scos din autoturism o femeie decedată şi verifică dacă în maşină se mai află şi alte persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.