Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda a declarat, luni, că social-democraţii nu au decis încă modul în care vor proceda joi, la votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.”Rămâne să vedem dacă vom fi în sală şi nu vom vota sau vom veni şi vom vota împotriva moţiunii”, a declarat Manda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, a fost întrebat, luni, la Parlament, despre strategia social-democraţilor în legătură cu moţiunea de cenzură depusă de opoziţie împotriva Guvernului Dăncilă.

”Rămâne să decidem la grupurile parlamentare ce vom face. E clar că nu vom vota moţiunea, rămâne să vedem dacă vom fi în sală şi nu vom vota, ceea ce înseamnă o susţinere pentru guvern, sau sau vom veni şi vom vota împotriva moţiunii. Probabil, că mai degrabă prima soluţie”, a spus Manda.

Moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!" va fi citită, luni, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, votul fiind programat joi.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache declara vineri că cea mai mare parte a colegilor de la PSD vor pleca acasă miercuri, după şedinţa de vot final, dar apoi, la insistenţele jurnaliştilor a spus că va fi asigurat cvorumul de şedinţă la moţiune. 

Opoziţia a depus vineri, moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", demersul fiind semnat de 163 de parlamentari. PNL, USR şi PMP afirmă, în document, că programul de guvernare ar trebui să se numească ”Programul de Guvernare după anul 2021 ...”, toate angajmentele fiind amânate după această dată.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.