Două trenuri de călători sunt blocate pe şine, în judeţul Hunedoara, din cauza blocării liniilor ferate de copacii căzuţi. Peste 16.000 de abonaţi nu au current electric, iar pe drumuri se circulă în condiţii de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, două trenuri sunt blocate, duminică, din cauza căderilor de arbori peste linia ferată.

Cele două trenuri de călători sunt oprite în apropierea gărilor Strâmbuţa şi Zam din cauza blocării liniei ferate de copaci căzuţi. 20 de oameni, printre care un copil, aflaţi în trenul Regio 2082, oprit în gara Strâmbuţa, sunt preluaţi de pompieri şi transportaţi cu un microbuz în Petroşani.

Trenul InterRegio 100765, ce circulă pe ruta Iaşi – Timişoara staţionează în gara Zam deoarece linia ferată este blocată de arbori căzuţi pe şine în judeţul Arad. Trenul este încălzit, iar autorităţile monitorizează pasagerii şi sunt pregătite să acorde ajutor, la nevoie.

Un număr de 17 echipaje Enel intervin pentru remedierea avariilor la reţeaua electrică ce au afectat 27 de localităţi din judeţul Hunedoara. Sunt, total sau parţial afectati, 16.204 abonaţi.

Autorităţile intervin cu 77 de utilaje pe drumurile judeţene şi 38 pe drumurile naţionale, pentru curăţarea şoselelor de zăpadă.

În judeţul Hunedoara se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.