Cinci persoane au fost rănite, una fiind încarcerată, în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţă, pe DN 2, în judeţul Vrancea. Şoferul unei maşini în care se aflau patru persoane se pare că a adormit la volan şi a pătruns pe sensul opus de mers, lovind un microbuz de transport marfă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, pompierii intervin duminică dimineaţă pentru salvarea victimelor unui accident în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe DN 2 (E85), între localităţile Mărăşeşti şi Haret.

În eveniment au fost rănite cinci persoane, dintre care una este încarcerată.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, a declarat, pentru News.ro, că accidentul a avut loc la km 213+900, la Calimăneşti. Conducătorul unui autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport marfă. Din autoturism au fost rănite patru persoane, iar din microbuz una.

Din primele cercetări, cauza ar fi adormirea la volan.

Traficul rutier este complet blocat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.