Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, că nu el l-a dat afară pe Jaime Penedo, ci a fost o decizie luată de comun acord şi după ce primul pas a fost făcut de jucător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Dinamo a anunţat marţi despărţirea de Jaime Penedo şi Armando Cooper.

“Mă doare când se spune că Rednic l-a dat afară pe Penedo, el a spus că s-a gândit acum trei săptămâni şi după meciul cu CFR nu s-a mai antrenat. A fost o decizie luată de comun acord, el a făcut primul pas şi vreau să îi mulţumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru prestaţia pe care a avut-o în acest an şi jumătate. La Penedo a fost mai mult decizia lui şi chiar dacă rămânea cred că mai aduceam încă un portar, pentru că e normal ca Dinamo să aibă doi portari foarte buni şi un portar de perspectivă”, a spus Rednic.

În ceea ce îl priveşte pe Armando Cooper, tehnicianul a explicat că situaţia a fost diferită: “Legat de Cooper, el este singurul pe care l-am chemat şi am spus că nu mă mai bazez pe el pentru la anul. E un jucător care a creat ceva probleme de când am venit, legat de disciplină, de respect faţă de colegii lui şi faţă de staff şi eu cred că am luat o decizie bună”.

Mircea Rednic a precizat că după ultimele meciuri din acest an,  cu Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu, va vedea cine rămâne şi cine vine la echipă. “E clar toate echipele se vor întări. Pentru că avem foarte multe jucători care nu au confirmat, e normal să ne întărim. E normal ca am nevoie de jucători cu experienţă şi pe axul central, poate unul sau chiar doi atacanţi, sunt patru-cinci jucători pe care vreau să îi aduc pentru a ne întări”.

El nu exclude variant ca Bogdan Stancu să ajungă la Dinamo: “De ce să nu poată Dinamo să îi facă o ofertă mai bună lui Bogdan Stancu? Sunt mulţi jucători care nu se gândesc doar la bani. Sunt o grămadă de exemple”.

Rednic a mai declarat că nu crede că George Copos va reveni în fotbal. “Eu nu cred că va reveni domnul Copos la Rapid, îl cunosc foarte bine. Nu cred că va mai reveni în fotbal, nu doar la Rapid”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.