Mai e foarte puţin până la Crăciun, iar pregătirile sunt în toi: planificăm întâlniri emoţionante şi petreceri de sezon, finalizăm liste de cadouri şi ne pregătim casa pentru venirea Crăciunului. Pentru câteva dintre taskurile de bifat, SensoDays poate fi asul din mânecă. Aici găseşti produse premium, de calitate, practice şi de mare efect – toate la preţuri de neratat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum timpul nu ne este cel mai bun aliat în această perioadă, iată mai jos câteva recomandări de cadouri speciale de Crăciun pentru Sărbători mai frumoase!

Pachetele de Cadouri de la SensoDays

Nu ai timp să studiezi ofertele, să faci combinaţii inspirate şi te ocupi tot tu de ambalare? Atunci, cadourile recomandate şi deja pregătite de SensoDays sunt alegerea ideală.

Adu bucuria în casa ta sau a celor dragi cu pachetul X-Mas Joy, un set ce include o lumânare parfumată Berger Anti-tabac, un difuzor parfum cameră cu note de trandafir, paciuli, chihlimbar şi vanilie, un set de două pahare de şampanie Schott Zwiesel Vina Secco cu un design elegant, 1 decoraţiune porţelan Villeroy & Boch My Christmas Tree Bell Toys - toate ambalate într-o cutie de cadou cu închidere magnetică şi fundiţă.

Cum de Sărbători aşteptăm mereu prieteni în vizită, ce zici de un pachet Red Wine 4 friends? Cadoul conţine patru pahare de vin roşu Villeroy & Boch Entree, doua căni Villeroy & Boch NewWave Caffe Noble Leafwing , o lumânare parfumată Max Benjamin Elysium Impressions of Love cu parfum de angelică, tuberoză şi ambră, un difuzor parfum cameră Berger Bouquet Parfume Cube Etoile d'Oriente, cu note de bergamotă, mandarină, nucă de cocos, fructe de pădure, piersică, iasomie, vanilie şi paciuli - toate ambalate deja într-o cutie de cadou.

Cadouri speciale pentru o atmosferă de vis

De Crăciun vin în vizită prietenii şi familia? Eşti chiar tu invitat la o petrecere de sezon şi nu ştii ce cadou să faci gazdelor? Atmosfera de vis se creează tot cu produse de pe SensoDays, aşa că inspiră-te din produsele de pe site.

Aşteaptă-ţi invitaţii într-un decor elegant, iar pentru momentul toastului, alege un set de pahare de şampanie de pe SensoDays. Le-ai mai văzut şi în Gossip Girl, aşadar prietenii tăi vor fi încântaţi de acest mic truc ce va da un aer de film petrecerii tale.

Decorarea mesei de Crăciun este un alt punct important, iar pe site ai o mulţime de opţiuni din care să alegi. Începe cu un napron “de sezon”, cum este acest produs Sander cu model brodat Dancing Deer, continuă cu feţe de masă de la acelaşi brand, pentru ca la final să stârneşti zâmbete şi încântare cu aceste produse pentru servirea si decorarea mesei.

Efectul este garantat!

Nu doar bradul, ci şi casa se împodobeşte de Crăciun, iar pentru asta ai nevoie de câteva ornamente speciale, de bun gust, care să spună în imagini povestea Crăciunului.

https://www.sensodays.ro/cadouri-ocazii-speciale/ornamente-de-craciun.html

Ce ai alege între o decoraţiune Villeroy Boch în formă de căsuţă de poveste, o vază Villeroy Boch Gift Bag sau o decoraţiune globuleţ Villeroy Boch? Dacă nu te poţi hotărî, cele trei fac se completează perfect şi conturează foarte bine atmosfera de sărbătoare.

Dacă ai bifat cadourile, ornamentele, decoraţiunile şi tot ce ţine de masa de Crăciun, e timpul să te gândeşti şi la parfumul ce îţi va învălui casa în aceste zile. Pe SensoDays ai o mulţime de opţiuni: un difuzor de camera Max Benjamin cu arome de grapefruit, rodie, mosc şi şampanie, sau o lumânare parfumată Berger.

SensoDays este site-ul celor mai bune produse pentru casă, aşadar nu poate lipsi nici de la sărbătoarea Crăciunului. Are în portofoliu o mulţime de branduri internaţionale şi mizează întotdeauna pe calitate, loialitate şi respectul oferit clienţilor săi. În peste 150.000 de case se găsesc produse SensoDays, aşa că intră şi alege-ţi şi tu cadourile preferate de Crăciun!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.