Poliţiştii constănţeni au tras două focuri de armă în plan vertical pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. În cele din urmă, bărbatul, care nu are permis de conducere, a oprit şi s-a predat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, miercuri seara, un tânăr în vârstă de 25 de ani conducea un autoturism BMW pe strada Pionerului din cartierul Palazu Mare din municipiul Constanţa.

"Lucrătorii Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire, moment în care conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalului de oprire, continuând deplasarea spre municipiul Constanta. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, la un moment dat fiind efectuate două focuri de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale. Ulterior, pe strada Santinelei din Palazu Mare, conducatorul auto a oprit autoturismul”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa.

Bărbatul a fost dus la sediul Serviciului Rutier Constanţa pentru cercetări. Poliţiştii au stabilit că el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor, el fiind cercetat în stare de libertate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.