Antrenorul Ladislau Boloni a fost întrebat despre şansele la titlu ale echipei lui, Royal Antwerp, iar tehnicianul român a răspuns că nu ar dori să vorbească despre această posibilă performanţă, pentru a nu pune o presiune suplimentară pe jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă Boloni a precizat că el este nebun în gândire şi că, în sinea lui, crede că Antwerp poate lupta pentru titlu.

"Bineînţeles că sunt foarte mulţumit de situaţia actuală, dar de obicei încerc să evit să răspund la astfel de întrebări. pentru că suntem departe de play-off şi nu vreau să pun presiune pe grup prin asta. Dar vă pot spune că, în adâncul meu, entuziasmul este foarte mare. Eu sunt mult mai nebun în mintea mea, de aceea muncesc fără întrerupere la vârsta mea (nr. - 65 de ani), pentru că sunt nebun. Dar nu prea îmi place să vorbesc de poziţia noastră în clasament, pentru că ştiu cât de repede pot merge lucrurile în fotbal, ştiu că rezultatele sunt fragile, că trebuie să jucăm la 120, chiar 140 la sută din capacitatea noastră dacă dorim să rivalizăm cu cele mai bune cluburi. Asta nu înseamnă că nu aş vrea să cred în şansele noastre sau că îmi lipseşte ambiţia nevorbind despre asta. Pur şi simplu nu vreau să stric totul", a declarat Boloni, potrivit walfoot.be.

Formaţia Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Cercle Brugge, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Belgiei. Antwerp ocupă locul doi în clasament, cu 35 de puncte, cu patru mai puţine decât liderul KRC Genk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.