Semifinala concursului „Vocea României” a fost urmărită, vineri seară, la Pro TV, de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Semifinala sezonului opt al emisiunii „Vocea României” a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, transmite Pro TV.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 6,9 puncte de rating şi 21,5% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 5,8 puncte de rating şi 18,3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, aproximativ 1,4 milioane de telespectatori au urmărit „Vocea României”.

În minutul de maximă audienţă, de la 21:00, peste 1,8 milioane de români priveau competiţia.

Pe 14 decembrie, de la 20:30, patru concurenţi - Alma Boiangiu, din echipa Tudor, Dora Gaitanovici, din echipa Irina, Mădălina Coca, din echipa Andra, şi Bogdan Ioan, din echipa Smiley - vor participa în finala „Vocea României”, concurând pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.