Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a refuzat transferul unui jucător, Abdel Diarra, venit în probe, pentru că nu a trecut un examen medical la inimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Diarra nu va semna cu Dinamo, nu a trecut examenul care s-a făcut la Fundeni, ştiţi ce s-a întâmplat cu Ekeng. Noi trebuie să avem încredere în cei care fac controalele, să nu uităm că sunt fotbalişti. Vă dau exemplu, pe Tade noi l-am căutat la inimă, dar de fapt trebuia să îl căutăm mai jos. Diarra avut o mică comoţie, dar are adeverinţă de la un medic din Belgia că poate să joace. Dacă ai noştri au decis că are mici probleme, eu am spus că nu se face acest transfer şi am încheiat”, a spus Rednic, într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 23 de ani, ivorianul Diarra evoluează pe postul de fundaş şi ultima oară fusese legitimat la Beerschot Wilrijk, în liga a II-a belgiană.  

Rednic a spus că se află în contact cu unii jucători români care evoluează în străinătate, pe care intenţionează să-i aducă la Dinamo: “Nu e mai greu să aduc jucători români, vor veni şi jucători români din străinătate, care au arătat intenţia de a lucra cu mine. Sunt jucători pe care îi cunosc şi care au jucat foarte bine aici. Vor să se întoarcă la Dinamo”.

Tehnicianul s-a arătat deranjat de criticile aduse de tatăl jucătorului Andrei Tîrcoveanu, care afirmase că Rednic îşi bate joc de fiul său şi că nu vrea să-l introducă în echipă.

“Eu sunt surprins, pentru că Tîrcoveanu a mai jucat cu mine, dar părinţii au fost împotrivă ca el să plece la Cluj, unde antrenor era Mihai Teja, cu care eu am lucrat. Şi poate fiul lor reuşea să îşi arată calităţile. Eu, când am venit, l-am găsit rezervă şi au fost atâţia antrenori şi el nu a jucat. Mai rămân nevestele şi copiii să vorbească. Eu înţeleg că părintele îşi doreşte ca el să joace, doar să îl întrebe pe fiul lui de ce nu joacă”, a mai spus Rednic.

Despre o posibilă întoarcere a lui Laurenţiu Reghecampf în campionatul intern, Rednic a spus că ar fi benefică, deşi nu crede că ar putea fi realizabilă până la finalul campionatului: “Normal că ar fi benefică întoarcerea lui Reghecampf pentru fotbalul românesc, dar el poate să revină doar la Steaua şi nu cred că e cazul, pentru că Gigi a fost ferm în ceea ce a declarat, că va trage linie la sfârşitul campionatului”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.