Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-3, că a fost optimist, dar acum nu se mai poate gândi la play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut o zi proastă, o zi slabă. Trebuie să fiu realist, atât putem în momentul de faţă. Am avut mare încredere, dar după acest joc nu mai pot să mă gândesc la play-off, pentru că nu mai pot să-l realizez. Este clar că ne trebuie câţiva jucători ca să consolidăm echipa. Unii jucători nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor”, a spus Munteanu la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei XVIII-a a Ligii I. Au marcat Ropotan ’27 pentru gazde şi Koljic ‘24 (penalti), Bărbuţ ’32 şi Cicâldău ’39 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.