Două noi cutremure s-au produs, joi seară, în zona seismică Vrancea. Unul a fost înregistrat la ora 21.32, în judeţul Buzău, şi a avut magnitudinea de 2,7 grade, iar cel de-al doilea, cu magnitudine de 2,9 grade, s-a produs în judeţul Buzău, după mai puţin de o jumătate de oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat, joi seară, că, la ora 21:32, s-a produs, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 2,7 pe scara Richter, la adâncimea de 112 km.

De asemenea, la ora 21:58, s-a produs în aceeaşi zonă seismică, dar în judeţul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 2,9 pe scara Richter, la adâncimea de 108 km.

Un alt cutremur, cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter, a avut loc, joi după-amiază, în judeţul Buzău, la o adâncime de 119 kilometri. Seismul a fost înregistrat la ora 16.56.

Cel mai mare cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.