Premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD Liviu Dragnea au, la această oră, o întâlnire în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. Liderul PSD a anunţat de aseară că astăzi va discuta cu Viorica Dăncilă despre sesizarea Curţii Constituţionale pentru un conflict juridic cu preşedintele Klaus Iohannis, care nu a semnat remanierile la Transporturi şi Dezvoltare Regională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La discuţia dintre Dragnea şi Dăncilă participă şi Lia Olguţa Vasilescu, propusă pentru funcţia de ministru al Dezvoltării.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că ”trebuie făcută o acţiune” în ceea ce priveşte situaţia remanierii celor doi miniştri şi că joi va avea o discuţie în acest sens cu Viorica Dăncilă şi cu Tudorel Toader. Dragnea a spus că în structurile de conducere ale PSD a avut loc deja această discuţie cu privire la sesizarea Curţii Constituţionale, dar că ”va fi o decizie a primului ministru”. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, pentru Antena 3, că draftul sesizării CCR în privinţa remanierilor este redactat.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, că încă nu a finalizat analiza privind remanierile, iar despre blocajul care s-ar crea pentru că demisiile miniştrilor devin efective, preşedintele a replicat: ”Soluţia este la PSD, n-au decât să vină cu oameni performanţi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.