Cubanezii înstăriţi urmează să aibă aces la Internet pe telefonul mobil începând de joi, a anunţat monopolul de stat al telecomunicaţiilor ETECSA, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape jumătate dintrei cei 11,2 milioane de cubanezi deţine un telefon celular, însă nu toţi vor fi în măsură să plătească preţul accesului la web.

Preţul lunar al pachetelor anunţate în jurnalul televizat de marţi seara de către conducerea monopolului în telecomunicaţii ETECSA este cuprins între şapte dolari (6,20 euro) şi 30 de dolari (26 de euro),

Salariul mediu al angajaţilor în sectorul public este de aproximativ 30 de dolari pe lună.

Insula comunistă înregistrează o întârziere considerabilă în privinţa accesului la Internet, atât din cauza lipsei de bani şi embargoului comercial pe care i l-au impus de Statele Unite, cât şi a îngrijorării Guvernului faţă de valul de informaţii care circulă pe Internet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.