Actorul Kevin Hart, cunoscut din filmul "Ride Along", va fi gazda ceremoniei premiilor Oscar 2019 pentru prima dată, a anunţat el, marţi, pe contul de Instagram, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt atât de fericit să vă anunţ că a venit ziua în care să găzduiesc Oscarurile", a scris Hart. Premiile Academiei Americane reprezintă cea mai mare onoare din industria cinematografică. 

"La fel şi noi", a răspuns pe Twitter Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, care organizează ceremonia Oscar. "Bine ai venit în familie!". 

Hart, în vârstă de 39 de ani, care a jucat, în 2017, în producţia "Jumanji: Welcome to the Jungle" îi urmează lui Jimmy Kimmel, care a prezentat ceremonia în 2017 şi 2018. 

"Sunt impresionat pentru simplul fapt că acesta a fost un scop pe lista mea mult timp", a scris Hart pe Instagram, care a numit această onoare "ocazia unei vieţi". "Să fii capabil de a te alătura listei legendarelor gazde care au urcat pe scenă este de necrezut", a adăugat el. 

Misiunea de a găzdui Oscarurile este una dintre cele mai prestigioase, dar şi cea mai dificilă din industrie pentru că prezentatorii trebuie să anticipeze aşteptările audienţei şi pe cele ale milioanelor de telespectatori. 

Hart, care este afro-american, este una dintre puţinele gazde de culoare din ultimii 90 de ani. Printre aceştia s-au numărat de-a lungul timpului Chris Rock, Whoopi Goldberg şi Sammy Davis Jr.

Alegerea sa vine într-un moment în care Academia Americană de Film este nevoită să sporească diversitatea în rândul membrilor săi şi printre filmele şi artiştii nominalizaţi la Oscar. 

Audienţa anuală a ceremoniei a scăzut în ultimii ani, determinând Academia ca în 2019 să scurteze show-ul cu aproximativ 30 de minute, până la trei ore, şi să acorde unele dintre premiile tehnice în timpul pauzelor publicitare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.