Cea de-a patra ediţie a proiectului ALT.Crăciun va avea loc în perioada 13-21 decembrie, la Hanul Gabroveni, şi reuneşte timp de nouă zile evenimente precum concerte live şi târguri de fashion, bijuterii, jucării, accesorii şi obiecte de design 100% româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un moment special al ediţiei ALT.Crăciun din acest an este concertul - spectacol "Apolodor", susţinut de Ada Milea joi, 20 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare Arcub. Spectacolul inspirat de "Cartea lui Apolodor", de Gellu Naum, este unul dintre cele mai populare proiecte muzicale semnate Ada Milea, "o hartă muzicală a călătoriilor pinguinului inventat de Gellu Naum". Alături de Ada Milea, vor urca pe scenă artiştii Dorina Chiriac şi Radu Bânzaru. Biletele pentru concertul special pot fi achiziţionate online pe arcub.ro şi la casa de bilete Arcub.

În perioada 13-21 decembrie, programul shop-urilor ALT.Crăciun din pasajul Gabroveni este zilnic, de la ora 12.00 la ora 20.00. ALT.Fashion Shop prezintă o selecţie de haine, bijuterii şi accesorii create de designeri români.

La ALT.Coffee Shop, vizitatorii se pot încălzi cu băuturi calde şi se pot răsfaţa cu sucuri naturale, iar ALT.Gift Shop este ticsit de cadouri, accesorii şi decoraţiuni ale artiştilor adunaţi sub umbrela Dizainăr.

"Dizainăr, magazinul dedicat exclusiv creaţiei româneşti, vă invită să exploraţi idei inedite de cadouri în selecţia de anul acesta de la ALT.Crăciun. Cred că un cadou proiectat şi produs de cineva de aici, din România, poate transmite mult mai bine căldura sărbătorilor de iarnă decât ceva produs în masă, undeva în Asia", spune designerul Mihnea Ghilduş, fondator Dizainăr.

La ALT.Crăciun 2018, programul concertelor zilnice din pasajul Gabroveni începe joi, 13 decembrie, cu un playlist format din melodii rock, pop, corale şi folk. De luni până vineri, concertele cu acces gratuit încep de la ora 19.00, urmând ca în zilele de weekend, programul muzical să înceapă de la 18.30. Programul complet al concertelor şi designerilor prezenţi la ALT.Crăciun va fi disponibil curând pe www.arcub.ro şi pe aplicaţia Arcub. Accesul este gratuit. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.