Albumul omonim de debut al cântăreţei Camila Cabello, pe care sunt incluse piesele „Havana” şi „Never Be the Same”, a fost certificat cu platină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Single-ul „Havana” a fost distins cu şapte discuri de platină şi ocupă locul al nouălea între cele mai bune cântece lansate în 2018, iar „Never Be the Same”, recompensat cu două discuri de platină şi clasat pe locul al 22-lea între cele mai populare piese ale anului.

Camila Cabello este prima femeie care a ajuns, în ultimii trei ani, pe primul loc în Billboard 200 cu albumul de debut. „Camila” a fost lansat pe 12 ianuarie, prin SYCO/ Epic Records.

Cântăreaţa americană de origine cubaneză, în vârstă de 21 de ani, a fost marea câştigătoare a celei de-a 35-a gale MTV Video Music Awards. Ea a fost recompensată cu cele mai importante trofee - „Video of the Year”, pentru „Havana” (ft. Young Thug), şi „Artist of the Year”. 

La gala American Music Awards, a primit titlul de „Best New Artist”, iar la MTV Europe Music Awards (EMA), artista s-a impus la cele mai importante categorii: „Cel mai bun artist", „Cel mai bun cântec" şi „Cel mai bun videoclip".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.