Fostul lider PSD Victor Ponta anunţă că deputaţii PSD Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci au demisionat, alăturându-se Pro România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI PSD şi ALDE nu mai au majoritatea în Camera Deputaţilor

Echipa PRO România din Parlament şi din teritoriu s-a mărit cu oameni "care nu pot fi cumpăraţi sau speriaţi", anunţă Ponta.

"Deputatii Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci sunt oameni alături de care am muncit în perioada guvernării 2012-2015 şi alături de care am promis în Campania din 2016 că vom continua politicile de dezvoltare, educaţie, sănătate, agricultură, infrastuctură", scrie Ponta pe Facebook, concluzia sa fiind că, "din păcate, PSD a fost confiscat de un grup infracţional care duce ţara în dezastru, iar PRO România este alternativa la PSDragnea şi PNLOrban".

Deputatul Ion Mocioalcă, preşedinte al PSD Caraş-Severin, a anunţat, luni, şi pe pagina sa de Facebook că după 24 de ani a ales să demisioneze din partid şi să se alăture Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

După ce a expus mai multe momente trăite în cadrul partidului, Mocioalcă a scris că este umilitor fiecare CEx al partidului de guvernământ şi că înaintea fiecărei şedinţe el şi colegii săi se întreabă dacă vor fi ”judecaţi”.

”Este dezamăgitor, însă, ca acum, după toată această istorie comună, să constat că nu mai există niciun fel de respect pentru toate aceste eforturi. Mai ales din partea unor persoane care nu au fost alături de noi atunci când treceam prin cele mai cumplite momente. Este nedrept şi umilitor ca eu, asemenea unor alţi colegi ai mei din PSD, să aşteptăm fiecare CEX al partidului întrebându-ne dacă acela va fi momentul în care vom fi puşi în discuţie şi judecaţi de persoane care în marea lor majoritate nu au trăit în acest partid niciodată momentele de care am avut noi parte. Aceasta stare de fapt o consider umilitoare şi intolerabilă! Dar în politică înfrângerile sunt, câteodată, mai valoroase decât victoriile, iar victoriile pot fi calea către înfrângeri dramatice”, a scris Mocioalcă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.