Antrenorul CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că problemele pe care le are Dinamo pot oferi jucătorilor "alb-roşii" o motivaţie suplimentară în meciul cu liderul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dinamo ne poate pune multe probleme. Este adevărat că e o echipă care trece prin anumite probleme, însă eu sunt foarte interesat şi preocupat de acest meci, pentru că problemele pe care ei le au pot da o motivaţie şi o ambiţie suplimentare jucătorilor. Trebuie să fim foarte preocupaţi de atitudinea naostră, de jocul pe care noi o să-l facem, pentru că vom întâlni o echipă cu jucători foarte buni, o echipă care cu siguranţă îşi doreşte să obţină un rezultat bun. Vom trata partida cu respect şi concentrare maxime pentru a câştiga. Dinamo este o echipă de tradiţie în România, o echipă mare, care merită respect, din acest motiv jocul va fi unul foarte disputat, iar noi trebuie să evoluăm bine şi să ne ridicăm la nivelul adversarului şi al meciului. Suntem într-o creşte de formă, cred în jucătorii mei, însă trebuie să fim foarte concentraţi pentru a câştiga. Eu cred că Dinamo are încă şanse de a se califica în play-off, dar trebuie să-şi rezolve problemele interne, pentru că lotul lor este unul de calitate, jucătorii lor pot evolua oriunde în campionatul României. În fotbal, lucrurile se pot schimba de la un meci la altul, sper să nu se schimbe decât după meciul cu noi", a declarat Conceicao.

Tehnicianul a precizat că fundaşul Mario Camora a suferit o mică entorsă şi este incert pentru pertida de la Bucureşti, iar Omrani este suspendat.

Partida Dinamo – CFR Cluj, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 20.00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

Conceicao consideră drept foarte grea grupa României din preliminariile Euro-2020.

"Sincer, mi se pare dificilă, foarte dificilă. Spania este clar favorită, însă şi ceilalţi adversari sunt destul de complicaţi. Eu spun că atunci când o echipă are consistenţă, e greu să o învingi. Dacaă aşa va fi România, atunci clar poate avea un cuvânt de spus la turneele finale. Însă vor întâlni echipe grele, care au experienţă la aceste turee", a spus el.

Naţionala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Dublin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.