Un drapel tricolor, de 14 metri lungime şi lat de patru metri, a fost sfinţit de un sobor de preoţi, la Catedrala Mitropolitană din Timişoara, înaintea paradei militare de Ziua Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea paradei militare care a avut loc sâmbătă, la Timişoara, de Ziua Naţională, 70 de jandarmi au purtat un drapelul tricolor de 14 metri lungime şi patru metri lăţime, în Catedrala Mitropolitană, unde un sobor de preoţi a ţinut o slujbă de sfinţire.

Drapelul a fost dus apoi la parada militară care s-a desfăşurat pe bulevardul Take Ionescu, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

Prin faţa timişorenilor au trecut reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale (MAPN), Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Serviciului Român de Informaţii (SRI), Penitenciarului Timişoara, Direcţiei Poliţiei Locale a Municipiului Timişoara.

Aproximativ 15.000 de oameni au fost prezenţi pentru a urmări parada militară de la Timişoara.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.