Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, a spus că atunci când a fost în Belgia pentru a vedea meciul din Liga Europa dintre Standard Liege şi Sevilla nu a discutat despre un eventual transfer al lui Ianis, precizând că, din iarnă, dacă vor veni oferte pentru jucători, acestea vor fi evaluate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă, că a vrut să meargă la partida dintre Standard Liege şi Sevilla pentru a vedea un meci european, dar şi pentru a se întâlni cu Răzvan Marin, jucător transferat în Belgia de Viitorul.

“Am vrut să văd un meci european, m-am întâlnit cu Răzvan. M-am bucurat pentru el, a jucat bine. Am văzut un jucător român mare, e respectat de un club cu tradiţie în Europa. Am văzut un Răzvan Marin matur, joacă de la egal la egal, poate chiar mai bine şi mai inteligent, a jucat contra Sevillei, a arată că are clasă, maturitate şi a făcut un progres enorm”, a spus Hagi.

El a precizat că celelalte lucruri despre care se spunea că s-ar fi întâmplat acolo, eventualul transfer al lui Ianis Hagi sunt doar speculaţii.

“Celelalte sunt speculaţii. Nu există absolut nimic, nu s-a tratat de absolut nimic. Avem aceste cinci meciuri, trebuie să terminăm anul cum trebuie, iar apoi bineînţeles că vom evalua, vom sta, dacă există ceva sau va veni ceva, dacă nu, avem un grup foarte bun, ne simţim bine şi ne gândim la campionatul nostru. Jucătorii noştri când fac bine sunt curtaţi, sunt doriţi. Când munceşti vin şi satisfacţiile şi împlinirea idealurilor”, a mai spus Hagi.

El a povestit că reprezentanţii Sevillei şi-au amintit de un gol pe care l-a dat când juca în Spania, într-un meci cu Celta Vigo. 

“M-am simţit fericit, bucuros. M-au felicitat cei de la Standard, preşedintele şi directorul sportiv, am stat cu ei. M-am văzut şi cu cei de la Sevilla, am stat înainte de meci şi am împărtăşit anumite amintiri. Cineva dintre ei şi-a amintit de golul meu cu Celta, când era ceaţă. Era şi normal să-l ţină minte chiar dacă a fost ceaţă”,a spus Hagi zâmbind. 

De asemenea, Ianis Hagi a fost întrebat în cadrul conferinţei de presă unde ar vrea să joace, la Standard Liege sau la Sevilla, el spunând că deocamdată este concentrat pe ceea ce face la Viitorul.

“Sunt concentrat pe ce am de făcut aici, pe meciurile de aici. Cred că s-a înţeles şi greşit, am spus că mai sunt cinci meciuri până la iarnă unde trebuie să ne calificăm în play-off matematic, asta ne dorim, şi din iarnă următoarele cinci meciuri să le pregătim pentru play-off. Sunt concentrat aici, sunt sută la sută aici, vreau să scot cât mai multe rezultate bune până la sfârşitul anului, să mergem toţi liniştiţi acasă, de Crăciun, să profităm de vacanţă şi când ne întoarcem să fim pregătiţi pentru a termina sezonul cum trebuie. Normal că interesele sunt, dar cum am spus sunt sută la sută concentrat pe ce am de făcut aici şi gândul meu este să progresez cu Viitorul cât mai mult”, a spus Ianis Hagi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.