KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, a anunţat, miercuri, deschiderea celui de-al treilea magazin din Transilvania, la Bistriţa, după o investiţie de 150.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ocazia deschiderii oficiale, KiK a anunţat că îşi aşteaptă clienţii cu preţuri reduse cu 10% la toate produsele din magazin, în 28 şi 29 noiembrie. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de peste 650 mp şi a fost dezvoltat cu o investiţie de peste 150.000 de euro.

Pâna la finalul anului, retailerul german vrea să mai deschidă al doilea magazin la Oradea, un magazin la Vaslui, unul la Râmnicu Vâlcea şi unul la Craiova.

Odată cu intrarea pe piaţa din România în luna septembrie, KiK ţinteşte extinderea pe plan naţional prin deschiderea a 45 de unităţi până la finalul anului 2019.

Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporţie de 70% de segmentul de textile, fiind completată de articole non-food precum cadouri, accesorii, decoraţiuni, jucării şi articole de papetărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.