Simona Halep, locul I WTA, va începe sezonul 2019 în a doua săptămână a lunii ianuarie, la turneul de categorie Premier de la Sydney, care începe din 7 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La această competiţie, vor mai participa multe dintre jucătoarele de top, germana Angelique Kerber, locul 2 WTA, japoneza Noami Osaka, locul 5 WTA, americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, sprtiva cehă Karolina Pliskova, locul 8 WTA, olandeza Kiki Bertens, locul 9 WTA, şi rusoiaca Daria Kasatkina, locul 10 WTA.

 

Simona Halep, locul I WTA, nu s-a înscris la turneul de la Shenzhen (30 decembrie-5 ianuarie), la care este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu.

În 2017 şi în 2018, Halep a început sezonul la Shenzhen Open, turneu de categorie WTA International. Actualul lider WTA a mai câştigat competiţia chineză în 2015, iar în 2016, ea a început sezonul tot la Sydney.

Halep nu este înscrisă la niciunul dintre cele trei turnee de la începutul anului 2019, Shenzhen, Brisbane şi Auckland. Ea ar putea evolua, totuşi, în acea săptămână pe baza unui wild card.

Primul grand slam al anului, Australian Open, va începe la 14 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.