Două persoane au murit, marţi, iar alte două sunt rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu o betonieră, pe DN 19, în judeţul Bihor. Traficul rutier este complet blocat în zona localităţii Diosig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru News.ro că în autoturism se aflau patru persoane, trei adulţi şi un copil de 15 ani.

În urma impactului violent, o femeie aflată la volan şi un pasager şi-au pierdut viaţa, iar copilul şi un alt pasager au suferit răni.

Patru echipaje medicale, două SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intevenit la locul accidentului, iar răniţii au fost preluaţi pentru a fi duşi la spital.

Poliţiştii nu pot preciza deocamdată în ce condiţii a avut loc coliziunea.

Traficul este complet blocat pe DN 19, în zona localităţii Diosig, unde s-a produs accidentul, iar reluarea circulaţiei va avea loc, conform poliţiştilor, în jurul orei 11.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.