Darren Cahill a primit, luni, într-o gală organizată la Melbourne, premiul pentru excelenţă şi performanţă în cariera de antrenor, acordat de Federaţia Australiană de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ajutând-o pe Simona Halep să obţină primul ei trofeu de grand slam şi să ocupe a doua oară consecutiv locul I WTA la finalul anului, Darren Cahill şi-a consolidat poziţia între cei mai buni antrenori din lumea sportului. O legendă în fiecare sens al cuvântului", se arată în motivarea Tennis Australia.

Cahill i-a depăşit în ancheta forului australian pe Craig Tyzzer, antrenorul jucătoarei Ashleigh Barty, pe Francois Vogelsberger, antrenorul lotului paralimpic al Australiei şi pe Pat Cash, antrenorul americancei Coco Vandeweghe.

Simona Halep a încetat colaborarea cu Darren Cahill la finalul sezonului 2018. Ea era pregătită de Cahill din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.