Maia Morgenstern, împreună cu câteva nume sonore din teatrul şi filmul românesc, va fi cursant la masterclass-ul susţinut de Ivana Chubbuk în România, creatoarea şcolii de actorie de la Hollywood care îi poartă numele, eveniment care va avea loc pe 16 şi 17 decembrie, la Sala Dalles din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ivana Chubbuck este trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori printre care se numără Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey şi John Voight, printre alţii. 

Metoda ei se adresează atât actorilor, cât şi celor care vor să-şi dezvolte capacităţile de prezentare şi interacţiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provine acesta.

Chubbuck revine la Bucureşti la cinci ani după ce a susţinut prima oară cursurile de actorie "The power of the actor" - tehnica de lucru cu actorii care a făcut-o celebră la Hollywood şi în lumea întreagă.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România, şi nu numai, cu o carieră prolifică, de peste 35 de ani, în teatru şi film, răsplătită cu o mulţime de distincţii şi recunoaşteri - Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Emma (Londra), pentru rolul Maria din "Patimile lui Hristos", Ursul de Argint, la Festivalul Filmului de la Berlin şi Premiul Felix, al Academiei Europene de Film, pentru rolul Nela din filmul "Balanţa", premiul UNITER pentru cea mai bună actriţă cu rolul Medeea din "Trilogia antică", şi Lola Blau din "Astă seară: Lola Blau", Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler, în Franţa, Ordinul Regal "Nihil Sine Deo", distincţia Actriţa şi Femeia anului, acordată în 2003 de către Parlamentul European, titlul de Doctor Honoris Causa Artis din partea Universităţii de Vest din Timişoara (2017), titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii "George Bacovia" din Bacău (2018), cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti (2018).

Evenimentul este organizat de Magnolia Acting Studio. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.