Extragerea pentru loteria abonamentelor din cadrul Festivalului "George Enescu" 2019 va avea loc luni, începând cu ora 12.00, în Sala VIP a Ateneului Român. În total sunt disponibile un număr de 1.850 de abonamente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loteria este gândită să crească şansele de achiziţionare a abonamentelor, acestea fiind astfel egale pentru toate persoanele interesate, având în vedere că la ediţiile anterioare ale Festivalului "Enescu" a existat un volum foarte mare de cereri pentru abonamente.

Tragerea la sorţi va fi publică şi va fi transmisă live şi pe site-ul www.festivalenescu.ro.

Biletele individuale pentru ediţia 2019 a Festivalului George Enescu vor fi puse în vânzare pe data de 6 martie 2019.

Festivalul Internaţional "George Enescu" se deschide pe 31 august 2019 cu un concert extraordinar al Orchestrei Filarmonice din Berlin, considerată în acest moment cea mai bună din lume, prezentând la Bucureşti şi o lucrare de George Enescu, alături de Corul Filarmonicii "George Enescu", anunţă organizatorii. Printre vedetele ediţiei se numără actriţa franceză Marion Cotillard, care va prezenta la Bucureşti opera "Jeanne d'Arc", sub bagheta dirijorului Alexandre Bloch.

În total, 84 de concerte şi recitaluri vor fi numai în sălile de concert din Bucureşti, adică peste 2.500 de artişti din cele mai diverse colţuri ale lumii, 50 de naţionalităţi lucrând împreună.

Festivalul "Enescu" va avea loc la Bucureşti, precum şi în alte şapte oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Târgu Mureş, Bacău şi Târgovişte.

Ediţia 2019 a evenimentului îşi aşteaptă publicul la Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio, Sala Mică a Palatului la concerte şi recitaluri grupate în jurul a şase mari secţiuni: "Mari orchestre ale lumii", "Concertele de la miezul nopţii", "Recitaluri şi concerte camerale", "Muzica secolului XXI", "Mozart Week in Residence" şi "Forumul Internaţional al Compozitorilor". De asemenea, vor avea loc concerte şi evenimente în Piaţa Festivalului, conferinţe, lansări de discuri şi de carte, spectacole extraordinare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.