Gimnasta Larisa Iordache intenţionează să revină în activitatea competiţională în 2019, după ce a fost supusă la trei operaţii la tendonul ahilian stâng, la care a suferit o ruptură în octombrie 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva spune că se simte bine şi că aşteaptă verdictul medicului pentru a putea reîncepe antrenamentele specifice în sală.

“Teoretic pot spune că m-am reapucat de gimnastică, practic nu încă. Mai trebuie să merg la un control în ianuarie să îmi spună doctorul dacă sunt aptă să intru în sala de gimnastică, să fac absolut tot. Deocamdată încerc să mă menţin, să fac pregătire fizică, mobilitate şi atunci când doctorul îmi dă verde să pot să fiu aptă. De data asta cred că rezistă tendonul, eu mă simt foarte bine de la operaţie, de două luni, pe zi ce trece se văd rezultatele pozitive. Sperăm ca anul care vine să fie foarte bun pentru noi pentru gimnastică şi să aducem rezultate cât mai bune”, a declarat Larisa Iordache la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat, în octombrie 2017, la Campionatul Mondial, în timp ce se încălzea pentru calificările la sol. Ea urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus, dar a părăsit sala într-un scaun cu rotile, iar diagnosticul a fost de ruptură de tendon ahilian stâng.

Ea a fost supusă la două operaţii în ţară, dar nu s-a refăcut complet, astfel că a ajuns din nou la intervenţie chirurgicală, de această dată la Viena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.