Cu totii am trecut prin acel moment in care nu am stiut ce cadou sa le facem persoanelor dragi din viata noastra. Din acest motiv, pe piata au aparut fel si fel de solutii pentru evitarea acestei "probleme". De departe, printre cele mai eficiente este achizitionarea unui card cadou, cu ajutorul caruia persoana apropiata isi va putea cumpara orice isi doreste!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, putem spune La Revedere! intrebarii de baraj "Ce cadou este potrivit?", deoarece un card cadou este perfect cu orice ocazie! Fie ca vorbim de aniversari, onomastici sau alte evenimente ce merita sarbatorite, cu un card cadou vom face de fiecare data alegerea potrivita!

Aparut in 1994, conceptul de card cadou s-a extins rapid, ajungand ca in prezent peste 60% din persoane sa prefere acest cadou in detrimentul darurilor traditionale. De altfel si veniturile inregistrate din folosirea unui card cadou au o rata de crestere foarte mare, cu cate 10% in fiecare an. Putem observa cu usurinta de ce piata de carduri cadou reprezinta o investitie de interes pentru orice companie sau magazin online care cauta sa tina pasul cu cerintele clientelei.

Din acest motiv, am cautat sa subliniem principalele avantaje ale colaborarii unui brand sau magazin online cu un serviciu de card cadou online:

- O prezenta mai puternica a brandului in mediul online: Atunci cand o persoana primeste bani in dar, ii va cheltui indata pe ceea ce isi doreste sau ii va depune intr-un cont pentru pastrare. In schimb, persoana care primeste un card cadou, va intra imediat pe site pentru a vedea care sunt brandurile asociate. Daca si brandul tau se regaseste in aceasta lista, fii sigur ca persoana in cauza va intra pe site-ul sau magazinul tau online si va fi interesata de ceea ce ofera compania ta. Chiar si in cazul in care persoana da cadoul mai departe, urmatoarea persoana va face aceiasi pasi, crescand astfel si mai mult vizibilitatea brandului tau in mediul online!

- Vei inregistra profit rapid: De fiecare data cand o persoana foloseste un card cadou in magazinul tau, afacerea ta va inregistra profituri, indiferent de suma de achizitie.

- Poti crea propria baza de date: In prezent, este foarte important sa ai la indemana o baza de adrese de mail, pentru a crea newslettere si multe alte tipuri de promovare directa a propriului brand. Mai mult, traficul obtinut din folosirea unui card cadou in magazinul tau online iti va creste automat vizibilitatea si iti va oferi o crestere a pozitiilor in motoarele de cautare. De asemenea, vei putea construi un sistem de bonusuri sau de promotii pentru fidelizarea celor care folosesc un card cadou pentru achizitionarea produselor tale!

- De cele mai multe ori se intampla ca limita unui card cadou sa fie depasita: Astfel, daca o persoana detine un card cadou in valoare de 100 de Lei, cu siguranta se va orienta catre produse ce depasesc aceasta suma! Studiile efectuate au demonstrat ca doua treimi din clientii ce poseda o metoda de plata de tipul card cadou vor cheltui o suma mai mare de bani in magazinul tau, ceea ce va conduce automat la un profit mai mare pentru afacerea ta!

- Ofera solutii companiilor cu multi angajati: Pe langa vizibilitatea crescuta in online, compania sau brandul tau beneficiaza si de alte avantaje, precum neimpozitarea valorilor cu ocazia achizitionarii mai multor carduri drept cadouri pentru angajati de Paste, Craciun sau de Ziua Femeii. Mai mult, un card cadou poate fi achizitionat si in vederea promovarii campaniilor de marketing sau ca premii pentru concursuri, cazuri in care sumele sunt deductibile si scutite de taxe si de impozite. In plus, poti cumpara si combina mai multe carduri, pentru a obtine valori mai mari!

Avantajele nu se opresc aici! Odata ce dai startul unui parteneriat cu un site de carduri cadou, brand-ul tau va avea parte de promovare atat in mediul online, cat si prin intermediul comunicatelor de presa, a evenimentelor speciale sau in alte moduri, la sugestia companiilor partenere!

Poti observa cu usurinta cum afacerea ta va beneficia de colaborarea cu un concept precum card cadou! Fiind atat o metoda excelenta de marketing, cat si o oportunitate de a participa la un proiect ce combina tehnologia viitorului cu apropierea fata de clienti, parteneriatul cu card cadou online va aduce doar avantaje, atat clientelei tale, cat si companiei pe care o conduci!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.