Alte 15.000 de abonamente pentru ediţia de anul viitor a Festivalului Untold au fost vândute, marţi, în mai puţin de 10 minute. În urmă cu o săptămână, primele 15.000 de abonamente scoase la vânzare au fost epuizate în mai puţin de trei minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit organizatorilor, marţi, la ora 14.00, a fost pusă în vânzare a doua rundă de abonamente pentru Untold 2019.
 
"Peste 15.000 de abonamente au ajuns marţi, 20 noiembrie, la fanii festivalului. Şi de această dată, interesul iubitorilor festivalului a fost unul extraordinar de mare, astfel că în mai puţin de trei minute s-au vândut 10.000 de abonamente. Pentru a le oferi şansa câtor mai mulţi fani de a-şi lua abonamentul la preţ special, după cele trei minute, organizatorii au suplimentat numărul abonamentelor cu încă 5.000. Astfel că în mai puţin de 10 minute s-au vândut peste 15.000 de abonamente”, au afirmat organizatorii, care au precizat că vor anunţa în curând data următoarei runde de vânzare.
 
Primele 15.000 de abonamente Untold 2019 s-au vândut, săptămâna trecută, în mai puţin de trei minute. Deşi iniţial organizatorii au anunţat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani aşteptau să-şi asigure locul la a cincea ediţie a festivalului. Pentru că interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis să ofere fanilor un minut în plus pe pagina de cumpărare, timp în care încă 5.000 de fani şi-au achiziţionat abonamentul.
 
Festivalul Untold 2019 va avea loc, între 1 şi 4 august, la Cluj-Napoca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.