Circulaţia feroviară pe Magistrala 400, oprită marţi în judeţul Harghita în urma unei fisuri la şina de cale ferată, a fost reluată, întrucât defecţiunea a fost remediată. Trenul internaţional 366-1 Braşov - Budapesta, care rămăsese în staţia Subcetate Mureş, a plecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia feroviară a fost reluată pe Magistrala 400 între localităţile Topliţa şi Gheorgheni, în urma remedierii deficienţei (fisură la şina de cale ferată), produse la kilometrul 170+921 metri, la ieşirea din staţia Subcetate Mureş, în judeţul Harghita. 

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a anunţat că, după remedierea defecţiunii, trenul internaţional 366-1 a plecat din gara Subcetate.

Circulaţia feroviară a fost oprită, marţi, pe Magistrala 400, la ieşirea din staţia Subcetate Mureş, trenul internaţional internaţional 366-1 Braşov - Budapesta fiind oprit la Subcetate Mureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.