Trei persoane au fost rănite, luni, într-un accident care a avut loc pe DN 1, pe raza localităţii prahovene Româneşti, şi în care au fost implicate patru autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, patru autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1, în zona Popasului Româneşti, banda unu a sensului de mers Ploieşti-Bucureşti fiind restricţionată.

În cele patru maşini se aflau opt persoane, între care un minor de 12 ani, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite, respectiv o femeie de 57 de ani, un bărbat de 62 de ani şi un altul de 49 de ani.

Victimele au suferit o fractură de claviculă, traumatisme cranio-cerebrale minore şi traumatisme la nivelul şoldului şi al hemitoracelui drept, ele fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.