Şoferul unui TIR care circula pe DN 1 B, pe raza judeţului Prahova, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar autotrenul a intrat într-un imobil din localitatea Valea Călugărească, şoferul, încarcerat în cabina vehiculului, decedând. De asemenea, a fost avariată o conductă de alimentare cu gaz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova Raluca Vasiloae,  accidentul avut loc duminică seară, iar primele date de la locul accidentului arată că şoferul TIR- ului a rămas încarcerat în cabina vehiculului,  el fiind rănit.
 
Vehiculul, care nu avea încărcătură, a intrat într-o farmacie care era închisă şi a avariat şi o conductă de alimentare cu gaz
Trei echipaje de la ISU Prahova,  între care unul de descarcerare, şi o ambulanţă SMURD intervin la locul accidentului. 

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia rutieră pe drumul naţional 1B care face legătura între localităţile Ploieşti şi Buzău se desfăşoară cu  dificultate un zona accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.