Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de construcţii Teo Trans Consulting contracte de 369,94 milioane de lei (79,3 milioane de euro), fără TVA, pentru lucrări de întreţinere curentă, pe timp de vară, a drumurilor, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teo Trans Consulting, cu sediul în Bucureşti, avea, la finalul anului trecut, 4 angajaţi, iar veniturile totale înregistrate în 2017 au fost de 22,9 milioane de lei (5 milioane de euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

La Teo Trans Consulting ar fi acţionari fratele şi mama lui Theodor Răzvan Emil Teodorescu, fost director al Direcţiei de Achiziţii din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), potrivit presei.

Contractele sunt împărţite pe mai multe loturi astfel: lot 1 - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, lot 2 - DRDP Craiova, lot 3 - DRDP Timişoara, lot 4 - DRDP Cluj, lot 5 - DRDP Braşov, lot 6 - DRDP Iaşi, lot 7 - DRDP Constanţa.

Durata acordurilor cadru este de 48 luni, de la semnarea de către ambele părţi. Contractele vizează atât lucrări de întreţinere şi reparare a drumurilor, cât şi instalare de bariere şi indicatoare rutiere.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar contractele nu vor putea fi subcontractate, potrivit anunţului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.