Autorii reportajelor "România, te iubesc", difuzate de Pro TV, vor lansa la Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură, ediţia a 25-a, care se încheie duminică, un volum cu acelaşi titlu, la editura Humanitas, iar scriitorii Dan C. Mihăilescu şi Cristian Preda vor fi prezenţi la întâlnirea cu cititorii pentru a oferi autografe. Copiii se vor putea bucura de lecturi şi ateliere de creaţie şi de citire rapidă., mai ales că ultima zi a târgului la editura Litera este dedicată lui Mickey Mouse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La standul editurii Humanitas Junior - nivelul 0.00:43 -, la ora 11.00, va avea loc lansarea cărţii “De prin veacuri. Povestiri istorice şi legende populare pentru copii”, scrise de regina Elisabeta a României-Carmen Sylva.

Seria “Queen Marie of  Romania, Confesiuni”, realizată de Sorin Cristescu, va fi lansată la ora 11.00, la standul Tritonic Grup Editorial. Participă: Sorin Cristescu, Bogdan Hrib.

“Enciclopedia culturii populare româneşti” va fi lansată la ora 12.00, la editura Paideia.

Editura Polirom a programat, la ora 12.00, lansarea cărţii “Pulsul prozei”, apărută în seria de autor Gheorghe Crăciun. Vor vorbi: Carmen Muşat, Marius Chivu.

Dan C. Mihăilescu lansează, la ora 12.30, la standul Humanitas, cartea “Plăceri vinovate şi datorii împlinite. 12 confesiuni” (o antologie). Alături de autor vor vorbi Radu Paraschivescu şi Lidia Bodea.

La editura Polirom, de la ora 12.30, Cristian Preda lansează “Însemnări din vremuri tulburi şi ţinuturi exotice”. Vor vorbi: Ovidiu Nahoi şi Cristian Pantazi.

Realizatorii emisiunii “România, te iubesc”, difuzată la Pro TV, Paula Herlo, Alex Dima, Cristian Leonte, Paul Angelescu, Rareş Năstase şi Cosmin Savu, vor lansa un volum cu acelaşi titlu, la editura Humanitas, la ora 13.00.

La ora 13.30, la standul editurii Gama, va avea loc dezbaterea cu tema “Copilăria şi noile oferte de divertisment: între digital, carte şi joaca în aer liber”, la care vor participa Mirela Retegan, Dana Papadima şi Diana Mocanu.

Timp de o oră, de la 16.30, la editura Nemira va avea loc un moment de lectură cu Bianca Mereuţă: “Ghidul micului astronom prin Univers”, de Adrian Sonka.

La ora 14.00, editura Humanitas este gazda lansării audiobook-ului “Maria regina României. Jurnal de război. 1916-1918”. Invitată: actriţa Oana Pellea.

“Scara lui Iakov”, de Ludmila Uliţkaia, apărută în colecţia “Raftul Denisei” a editurii Humanitas Fiction, va fi lansată la ora 14.30.

Volumul “Porci”, de Tudor Ganea, apărut în colecţia Ego.Proză a editurii Polirom, va fi lansat la ora 15.00.

Târgul Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură se încheie duminică, la Pavilionul Central Romexpo. Tema centrală a ediţiei a fost “România Centenar”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.