Rise Project anunţă sâmbătă o nouă anchetă din seria TeleormanLeaks, prezentând un material video de la partide de vânătoare, în care, alături de Liviu Dragnea, apar lideri PSD şi persoane din conducerea Tel Drum. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu, care apare în aceste imagini, afirmă că a fost invitat de unii colegi să meargă cu ei, că a fost la multe vânători alături de Liviu Dragnea şi că nu a vut niciun fel de legătură cu Tel Drum. El precizează că nu îşi aminteşte când a avut loc vânătoarea şi că nu a văzut imaginile difuzate sâmbătă de Rise Project.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dumitru Buzatu, întrebat despre participarea la vânătoare alături de Liviu Dragnea şi de responsabili Tel Drum: Nu am avut nici o legătură cu niciun Tel Drum, am fost invitat doar de unii colegi să merg la vânătoare

Conform imaginilor difuzate, printre cei prezenţi erau Paul Stănescu, Dumitru Buzatu Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Ioan Mang, Marian Oprişan.

Alte personaje care apar sunt Petre Pitiş, director general Tel Drum, cu care Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit de 10 - 15 ani, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum,  Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum, Florea Neda, acţionar Tel Drum, fost manager.

În 5 noiembrie, Rise Project a publicat primele dezvăluiri dintr-o serie bazată pe mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video vând legătură cu compania Tel Drum.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.