Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, prezentată de Oana Cuzino, s-a impus în acest sezon, în intervalul orar 10:00 - 10:41, pe segmentele de public comercial, urban şi naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pro TV a fost lider de audienţă pe intervalul emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, în perioada 16 septembrie - 14 noiembrie. 

Pe targetul comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, postul de televiziune a condus cu o medie de 3,7 puncte de rating şi 22% share, dublu faţă de televiziunea de pe locul secund, cu 1,7 puncte de rating şi numai 10% share.

La nivel naţional, aproximativ 600.000 de români au urmărit recomandările specialiştilor de la „Ce se întâmplă, doctore?”, transmite Pro TV.

Duminica aceasta, de la ora 10:00, realizatoarea Oana Cuzino va vorbi, între altele, despre efectele devastatoare ale fumatului, dar şi despre efectele fumatului pasiv la copii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.