Un bărbat din judeţul Suceava a fost arestat preventiv după a lovit cu maşina două femei care mergeau pe marginea drumului, în aceeaşi direcţie cu el, după care a fugit de la locul accidentului. În urma impactului, una dintre victime a murit, iar cealaltă a fost dusă la spital. Şoferul avea o alcoolemie de aproape doi la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, un bărbat de 37 de ani din localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava, conducea, marţi un autoturism Volkswagen pe un drum comunal din zona localitatăţii Mitocu Dragomirnei. La un moment dat, el a lovit două femei, care se deplasau în aceeaşi direcţie, pe partea dreaptă a drumului.

După producerea accidentului, el nu a oprit. 

În urma impactului, una dintre victime a decedat, iar cealaltă a suferit multiple leziuni, care însă nu i-au pus în pericol viaţa.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti la locuinţa sau şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acestuia i s-au recoltat ulterior două probe de sânge, rezultând în final o valoare de 1,90 g/l alcool pur în sânge la prima probă şi de 1,75 g/l alcool pur în sânge, la cea de-a doua probă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au solicitat Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a bărbatului pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Instanţa a admis propunerea şi a hotărât, miercuri, arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.