O maşină a fost parcată chiar pe aleea care duce către heliportul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, îngreunând astfel accesul cadrelor medicale, care au fost nevoite să se strecoare cu targa cu un pacient printre autoturisme. Maşina respectivă aparţine unui cadru medical al unităţii spitaliceşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou" au fost postate mai multe fotografii care arată cum un autoturism a fost parcat chiar pe aleea care duce la heliportul Spitalului Judeţean. 

"Aşa se parchează la Constanţa, de către un cadru medical al spitalului, blocând accesul la platforma de aterizare, împiedicând astfel transportul unui pacient în stare gravă, implicat într-un accident rutier...", se notează pe pagina de socializare respectivă.

Astfel, cadrele medicale care au adus un pacient cu elicopterul au fost nevoite să se strecoare cu targa printre autoturismele din zonă ca să ducă bolnavul la unitatea spitalicească.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa va iniţia o anchetă în acest caz, iar angajatul unităţii medicale care a parcat în zona respectivă va fi audiat, urmând cel mai probabil să fie sancţionat pentru fapta sa.

De asemenea, spitalul intenţionează să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

Persoana care a parcat pe aleea de acces care duce către heliport este medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.