Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, susţine că nicodată nu a existat vreun incident major la metroul bucureştean care să fie imputabil Metrorex şi acuză că afirmaţiile sindicaliştilor de la metrou privind posibile inidente aduc grave prejudicii companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De 39 de ani, de când metroul bucureştean funcţionează, nu a existat niciun incident major care să fi fost catalogat ca fiind din partea sau imputabil Metrorex. Dar cu toate astea, în ultimele săptâmâni, sindicatul Metrorex, de fapt domnul Ion Rădoi, a clamat lipsa de siguranţă din metrou aducând prejudicii grave atât de imagine, cât şi economice. Vreau să vă spun că nu există niciun risc de securitate în exploatarea metroului astăzi în România. Partea de siguranţă este monitorizată permanent. Există proceduri care s-au verificat în timp şi niciunul dintre angajaţi nu poate să spună că sunt elemente care să pună în pericol viaţa sau integritatea călătorilor", a afirmat ministrul Transporturilor, miercuri seară, într-o declaraţie de presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.