Bărbatul suspectat că a sunat la 112, marţi seară, şi a anunţat că în Spitalul de Urgenţă Ploieşti şi într-un supermarket din municipiu au fost amplasate bombe a recunoscut că el este autorul apelului, motivând că era beat şi că a făcut acest gest pentru că fosta lui iubită lucrează la magazinul indicat în apel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 34 de ani din Câmpina ridicat de poliţişti în dosarul deschis în cazul alarmelor false cu bombă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi de la un supermarket din Ploieşti a recunoscut, miercuri după-amiază, în timpul audierilor, că el este autorul apelului la 112, au declarat sure judiciare.

El le-a explicat anchetatorilor că era beat în momentul în care a sunat la 112 şi a susţinut că a ales acel supermerket pentru că acolo lucrează fosta lui iubită.

Miercuri seară, bărbatul se află în custodia ofiţerilor de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, în condiţiile în care dosarul este instrumentat de BCCO şi DIICOT, fapta fiind încadrată în legea privind combaterea terorismului.

Autorităţile din Ploieşti au fost în alertă, marţi seară, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în Spitalul Judeţean, cea mai mare unitate de profil din Prahova, dar şi într-un supermarket ar fi fost amplasate dispozitive explozive. Peste două sute de persoane au fost evacuate din magazin şi din spital. Alertele s-au dovedit a fi false. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.