Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache le-a arătat, miercuri, degetul mijlociu de la ambele mâini parlamentarilor din Opoziţie, care nu au fost de acord cu declaraţiile făcute de la microfon. Ulterior, acesta a spus că avea mâinile ridicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a luat cuvântul, miercuri, după votul pentru OUG 92 şi a explicat că se va merge mai departe cu modificările legislative din sfera justiţiei. ”Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenţi, vrem să decidem potrivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii!”, a spus Florin Iordache, provocând rumoare în rândul Opoziţiei. La coborâre, deputatul social-ddemocrat le-a arătat parlamentarilor din Opoziţie degetul mijlociu de la ambele mâini. Ulterior, le-a spus jurnaliştilor care l-au chestionat în legătură cu gestul obscen, că avea mâinile ridicate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.