Patru dintre persoanele implicate, marţi seară, în scandalul de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte sunt cercetate de către poliţişti pentru tulburarea liniştii publice. În încăierare, au fost rănite două persoane, între care un paznic, dar nu au necesitat internare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Dâmboviţa au anunţat, miercuri dimineaţă, că patru dintre persoanele implicate în scandalul de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice. Toţi cei patru sunt cercetaţi în stare de libertate. Totodată, poliţiştii au precizat că două persoane, între care unul dintre paznici, au fost rănite, dar nu au necesitat internare în spital. Rudele unui pacient s-au luat la ceartă, marţi seară, cu paznicii Spitalului Judeţean din Târgovişte, pe motiv că nu le-au permis să intre împreună cu bolnavul în camera de gardă. În timpul scandalului, aparţinătorii au spart mai multe gemuri, iar unul dintre paznici a fost rănit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.