Două persoane au încercat să fure un bancomat de la o unitate din oraşul Bolintin Vale, folosind o substanţă care a provocat o explozie. Peretele unităţii bancare a fost distrus, iar cei doi au fugit, fără a mai fura bani, fiind căutaţi de poliţiştii din Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi dimineaţă, că au fost distruse geamurile unei unităţi bancare din oraşul Bolintin-Vale.

Din primele verificări a reieşit că două persoane necunoscute au încercat să fure bancomatul şi au introdus în dispozitiv o substanţă explozivă, care a provocat o deflagraţie, fiind distrus peretele unităţii bancare.

Ulterior, cele două persoane au fugit, fiind căutate de poliţişti.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru tentativă de furt calificat, întrucât primele informaţii arată că suspecţii nu au reuşit să fure bani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.