Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit căreia ţara noastră nu este pregătită pentru a prelua preşedinţia Consiliului UE, spunând că sunt ”numai minciuni”. ”Fiecare cu obsesiile lui. Klaus Iohannis are aceste obsesii din noaptea alegerilor din decembrie 2016”, a spus Dragnea, completând că declaraţiile preşedintelui sunt ”incalificabile” şi aduc deservicii României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fiecare cu obsesiile lui. Klaus Iohannis are aceste obsesii din noaptea alegerilor din decembrie 2016”, a spus, luni, Liviu Dragnea, întrebat ce părere are despre afirmaţia preşedintelui Iohannis că România nu este pregătită pentru a prelua preşedinţia Consiliului UE

Liderul PSD a completat: ”Sunt deja din ce în ce mai mulţi români are nu se mai lasă păcăliţi de minciunile lui Iohannis. De doi ani de zile ne-a tot minţit, nu pe noi, a tot spus că nu sunt bani de pensii, că nu se pot acorda facilităţi fiscale în acelaşi timp cu creşteri de pensii şi cu creşteri de salarii, că nu o să ne încadrăm în deficitul de 3 la sută. Numai minciuni”. 

Dragnea susţine că Guvernul este pregătit să preia preşedinţia Consiliului UE şi să o transforme în succes.

”Din puntul de vedere al Guvernului, confirmat şi de secretarul general al CE, Guvernul este pregătit să gestioneze cu succes preşedinţia CE. Ceea ce face în schimb Klaus Iohannis, şi nu numai el, aduce, deservicii majore acestei ţări, că încearcă să inducă ideea că Guvernul din ţara lui nu este pregătit, neavând niciun fel de probă, de dovadă în sensul acesta”, a mai spus Dragnea.

Liderul social-democrat afirmă că ”este incalificabil din partea unui şef de stat” să facă astfel de declaraţii.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România, că ţara noastră nu este pregătită pentru a prelua preşedinţia Consiliului UE şi că Guvernul Dăncilă - Dragnea, pe care l-a numit un "accident al democraţiei", trebuie înlocuit. El le-a transmis primarilor de muncipii că ceea ce s-a realizat în oraşele pe care le conduc li se datorează lor, nu actualului Executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.