Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, în Parlament, cu o valiză despre care a spus că ”un localnic din Sibiu a găsit-o în curte”. Dragnea a prezentat date despre ”cine este şi ce a făcut” Klaus Iohannis: ”Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atâta plăcere despre penali”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a venit, luni, la o conferinţă de presă convocată la Parlament cu o valiză despre care a spus că ”un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte”.

”Este a doua zi de luni şi este a doua valiză. Un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte şi a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten şi care prietenul acela cică a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt nişte stick-uri pe care o să vi le oferim. Am văzut cu toţii, de foarte mult timp, că sunt jurnalişti care fac dezăluiri cutremurătoare cu privire la activitatea posibil infracţională a preşedintelui Iohannis, aceste ştiri ori nu se prezintă, ori mor foarte repede, cu totul şi cu totul întâmplător. Foarte ciudat. Am zis să le reiau eu", a spus Liviu Dragnea la Parlament.
Şeful PSD a prezentat date despre ”cine este şi ce a făcut acest personaj”.

”Ceea ce vedem la acest preşedinte fake, adică preşedinte fals, este doar o imagine falsă, este un personaj de carton, pus în fucnţie de statul paralel şi susţinut în continuare de statul paralel. Mulţi procurori l-au descris ca un şef de clan, ca un şef de grup organizat cu toate acţiunile întreprinse în perioada în care a fost primar şi nu numai”, a mai spus Dragnea.

În timpul conferinţei, Dragnea şi-a susţinut afirmaţiile cu un clip video, realizat după o investigaţia a Rise Project, despre declaraţiile de avere incomplete ale preşedintelui Iohannis.

”Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atâta plăcere despre penali, despre penalii care s-au cocoţat în vârful statului. În vârful statului este preşedintele. Spunea că nu a fost niciodată urmărit penal: minciuni. A fost urmărit în mai multe dosare şi nu şi-a dat demisia ala cum cere unora”, a mai spus Liviu Dragnea.

Acesta a anunţat că lunea viitoare va prezenta cea de-a treia valiză.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, în urmă cu o săptămână, la şedinţa CEx al PSD, cu două valize - una cu ”gogoşi de la Rise Project” şi una cu ”dosare” despre FDRG şi Klaus Iohannis.

Întrebat de jurnalişti, Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project - care a prezentat documente şi dezvăluiri legate de Tel Drum -  este ”o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că ”e o prostie, e o disperare, probabil ca să acopere şi scandalul în jurul domnilor Lazăr”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.