Din dorinţa de a contura o talie cât mai feminină, suplă şi elegantă, publicul feminin se orientează tot mai mult după coresete modelatoare. Sunt piese de lenjerie apreciate pentru rezultatele pe care le oferă, atât pe termen scurt, cât şi de lungă durată. Se pot purta pe sub haine corsete modelatoare, chiar şi sub cele mulate – cele calitative nu îşi trădează prezenţa şi oferă femeilor şansa de a se simţi feminine, senzuale, frumoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În întâmpinarea celor care par încântate să le încerce iese Clessidra – un magazin online ce pune la dispoziţie corsete, lenjerie modelatoare şi alte articole asemenea, definite de calitate şi preţuri echitabile. Se regăsesc în portofoliul magazinului modele de corsete modelatoare din cele mai diverse, gândite special pentru nevoi distincte, în mărimi variate, cu puncte de prindere multiple.

Corsetele modelatoare reinventate -  ce recomandă modelele de la Clessidra

Corsetele au în spate o istorie îndelungată. De-a lungul timpului acestea au cunoscut tot felul de modificări şi îmbunătăţiri. Varianta reinventată din prezent este desigur forma cea mai avantajoasă a acestor articole de vestimentaţie, iar asta se datorează unor caracteristici aparte ce le prezintă.

Corsetul modelator se confecţionează în general din materiale maleabile, fiind dedicate în principal zonei taliei. Se strând în jurul acesteia, având ca prim scop mascarea ţesutului adipos inestetic sau incomodant. De altfel este ideal şi pentru a estompa din imperfecţiunile pe care o anumită siluetă le poate prezenta, detalii care nu fac decât să creeze disconfort şi să fie o piedică în purtarea hainelor mulate, spre exemplu.

În timp, corsetele modelatoare produc efectul de slăbire, iar la asta contribuie materialele din care sunt confecţionate. În general, acestea au la bază latexul sau alte astfel de materiale ce permit acumularea de temperaturi crescute în zonele pe care se aplică. Opţiunile pe care le propune Clessidra sunt îmbrăcate în materiale moi şi plăcute, precum bumbacul care asigură confortul deplin la purtare.

Faptul că vin în mărimi universale este avantajos, pentru că pot fi adaptate după nevoile fiecărei purtătoare. De preferat este a alege un model cu închidere în trei puncte spre exemplu. Pe măsură ce acesta acţionează şi subliniază talia, se poate realiza şi închiderea într-un punct corespunzător. Contează acest detaliu pentru că o măsură prea mare nu va mai avea niciun efect. În cazul celor prea mici, deloc recomandate, problema constă în faptul că exercită o presiune prea mare pe organe, ceea ce creează în primul rând disconfort şi apoi poate cauza probleme de sănătate.

Pe de altă parte, atunci când mărimea este cea potrivită, presiunea exercitată  asupra coastelor şi a plămânilor este limitată şi se resimte numai până când organismul se obişnuieşte cu aceasta.

Beneficiile pe care le are un asemenea produs asupra taliei sunt numeroase, însă faptul că se extind la nivelul întregului corp sunt cele care încurajează cu atât mai mult la purtarea sa. Sănătatea se bucură deci atunci când corsetul modelator este o alegere. Poziţia corpului este îmbunătăţită. Asta se datorează faptului că purtătoarea este condiţionată să stea dreaptă pentru a nu deranja altfel zona pieptului.

Totodată purtarea de corsete modelatoare poate constitui un avantaj pentru cele care experimentează crampe menstruale, dureri de spate. Se pare că este eficient un corset şi în cazul celor care pot dezvolta hernie.

Este ideal însă a alege un astfel de produs şi prin raportare la conformaţia corpului, la forma acestuia. De ce? Spre exemplu, în cazul celor care au bustul mare, corsetul trebuie să ofere susţinere acestuia, să nu incomodeze sau să preseze într-o manieră neplăcută partea aceasta.

În situaţia unui piept mic însă este indicat a opta pentru un model drept, plat, ce merge până sub zona sânilor. La fel este indicat şi în cazul persoanelor minione – un corset ce porneşte de sub sâni şi se termină în zona taliei.

Raportarea la felul siluetei este deci calea de a completa ţinutele cu bun gust, mascând orice imperfecţiuni. Sunt o recomandare spre exemplu pentru posesoarele unei talii sub formă de clepsidră modelele de corsete care încep de sub sâni şi continuă până în zona  lombară. Acesta va asigura un efect de slăbire uniform.

Cum se poartă corsetul modelator? Este ideal, pentru atingerea unor rezultate optime, a alege un model după indicaţiile de mai sus şi totodată pentru perioada de timp indicată de furnizor. Desigur, atunci când sunt desfăşurate diverse activităţi care presupun un nivel înalt de efort, este recomandat a nu fi purtat.

În rest, corsetele modelatoare sunt prietene ale publicului feminin, se pot integra cu uşurinţă în ţinute diverse, conturând o talie subţire şi feminină. De pe site-ul www.clessidra.ro pot fi comandate modele variate de corsete, la preţuri echitabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.