Animaţia "Dr. Seuss' The Grinch" (Universal), cu Benedict Cumberbatch care îi împrumută vocea personajului principal, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a generat încasări de 66 de milioane de dolari. 

Drama biografică "Bohemian Rhapsody" (Fox), regizată de Dexter Fletcher şi Bryan Singer, cu Rami Malek în rolul Freddie Mercury, a coborât un loc, până pe doi în clasament după ce a avut încasări de 30,8 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Filmul horror "Overlord" (Paramount) a debutat în clasament pe locul trei, având încasări de 10,1 milioane de dolari. 

"The Nutcracker and the Four Realms" (Buena Vista), cu Keira Knightley, Morgan Freeman şi Helen Mirren în rolurile principale, s-a menţinut pe poziţia a patra în box office-ul nord american, cu încasări de 9,5 milioane de dolari. 

Un alt debut în top este thrillerul "The Girl in the Spider's Web: A New Dragon Tattoo Story" (Sony), cu Claire Foy în rol principal, care a generat încasări de 8 milioane de dolari. 

Drama muzicală "A Star is Born" (Warner Bros.) a coborât patru locuri, până pe poziţia a şasea, în al şaselea weekend de la premieră, generând încasări de 8 milioane de dolari. 

Comedia "Nobody's Fool" (Paramount), cu Tiffany Haddish, Tika Sumpter şi Whoopi Goldberg în rolurile principale, a coborât patru locuri, până pe şapte, în al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. 

Pe poziţia a opta se află thrillerul "Venom" (Sony) care a coborât şase poziţii în al şaselea weekend de la premieră. Lungmetrajul a avut încasări de 4,8 milioane de dolari. 

Filmul horror "Halloween" (Universal), cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a coborât cinci locuri, până pe nouă, în al patrulea weekend de la lansare, generând încasări de 3,8 milioane de dolari. 

Drama "The Hate U Give" (Fox), cu Amandla Stenberg în rol principal, s-a menţinut pe poziţia a zecea, după al şaselea weekend de la premieră, cu încasări de 2 milioane de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.