Pompierii prahoveni continuă, luni dimineaţă, acţiunea de stingere a incendiului izbucnit duminică, în jurul orei 16:00, la un depozit de mase plastice din Ploieşti. Focul, care s-a extins oe 8000 de metri pătraţi, a cuprins mii de tone de plastic, dar şi cauciuc, hârtie şi utilaje, în zona de sud a oraşului degajându-se foarte mult fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova Raluca Vasiloae,  nouă echipaje de pompieri intervin în continuare, luni dimineaţă,  pentru lichidarea incendiului izbucnit în cartierul Mimiu din Ploieşti,  la un depozit de mase plastice.  Focul a cuprins aproximativ cinci mii de tone de plastic,  dar şi cauciuc,  hârtie,  utilaje,  iar în zonă s-a degajat foarte mult fum.
 
 
Duminică,  Vasiloae afirma că, iniţial. flăcările, a căror cauză nu a fost stabilită deocamdată, au cuprins 250 de metri pătraţi dintr-un depozit de mase plastice din zona Mimiu, un cartier de la marginea oraşului, în zona de sud. Focul s-a extins rapid pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, iar fumul gros degajat era vizibil din zona de nord a oraşului. 
 
Pompierii au recomandat ca oamenii care locuiesc în apropiere sa rămână în case până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a focarului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu sau să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite, în cazul celor aflaţi în zonele foarte apropiate de locul în care se produce incendiul.
 
Depozitul aparţine firmei Urban – ICIM, iar în momentul zbucnirii incendiului la firmă se afla doar paznicul, care nu a fost rănit..
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.